Stringi znowu

Ogólne pytania na temat Unity3D

Stringi znowu

Postprzez Elendirn » 03 Wrz 2018, 18:55

Mam problem chce "odjąć" stringa tzn. mam string
Kod: Zaznacz wszystko
string = string + string2

i mam ten napis razem z drugim napisem, ale chcę coś takiego zrobić żeby usunąć ten napis np.
Kod: Zaznacz wszystko
string = string - string2
czy cos w tym stylu
"Mister Elendirn"
Elendirn
 
Posty: 70
Rejestracja: 26 Mar 2017, 15:06
Miejscowość: Szczębżkoszewiszyce powiat Łękołowy
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Stringi znowu

Postprzez Hostur » 03 Wrz 2018, 19:11

hahaha masz wyobraźnie : D

https://msdn.microsoft.com/pl-pl/librar ... 1(v=vs.110).aspx

Kod: Zaznacz wszystko
var result = string1.Repleace(string2, string.empty);
Hostur
 
Posty: 665
Rejestracja: 05 Sie 2015, 07:36
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Stringi znowu

Postprzez EvilArev » 03 Wrz 2018, 19:39

Taki stringowy swizzling ^^
EvilArev
 
Posty: 359
Rejestracja: 14 Kwi 2013, 15:32
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Stringi znowu

Postprzez Elendirn » 06 Wrz 2018, 15:32

No mam błąd OldValue is empty string
"Mister Elendirn"
Elendirn
 
Posty: 70
Rejestracja: 26 Mar 2017, 15:06
Miejscowość: Szczębżkoszewiszyce powiat Łękołowy
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Stringi znowu

Postprzez Ether_141 » 06 Wrz 2018, 15:48

Image
Awatar użytkownika
Ether_141
 
Posty: 383
Rejestracja: 29 Sie 2015, 11:47
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Stringi znowu

Postprzez dawid621 » 06 Wrz 2018, 15:50

To może je pomnóż? :D
dawid621
 
Posty: 179
Rejestracja: 07 Sie 2016, 18:52
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time


Wróć do Wsparcie Unity

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości

cron