Poszukuję Teamu do tworzenia

Szukam/Dam pracę

Re: Poszukuję Teamu do tworzenia

Postprzez Piotrekkks » 19 Gru 2018, 09:31

Tylko w starej grze miałem jeden błąd wszystko działało oprócz jednego gdy chciałem przełączyć scenę 2 na 1 ściało mi i nie mogłem nic zrobić a gdy wyłączyłem" postać" normalnie mi działało a mam ustawione że po naciśnięciu tego i tego ma być to i to
Piotrekkks
 
Posty: 11
Rejestracja: 13 Gru 2018, 23:42
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Poszukuję Teamu do tworzenia

Postprzez Ether_141 » 19 Gru 2018, 10:50

Wo jeju. To szkoda, no ale cóż zrobić.
Awatar użytkownika
Ether_141
 
Posty: 414
Rejestracja: 29 Sie 2015, 11:47
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Poszukuję Teamu do tworzenia

Postprzez Piotrekkks » 19 Gru 2018, 14:47

Ether_141 napisał(a):Wo jeju. To szkoda, no ale cóż zrobić.

Gdzieś może bym to znalazł czy mógłbyś mi to jakoś pomóc naprawić?
Piotrekkks
 
Posty: 11
Rejestracja: 13 Gru 2018, 23:42
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Poszukuję Teamu do tworzenia

Postprzez Ether_141 » 19 Gru 2018, 15:09

Wysłałem Ci prywatną wiadomość.
Awatar użytkownika
Ether_141
 
Posty: 414
Rejestracja: 29 Sie 2015, 11:47
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Poszukuję Teamu do tworzenia

Postprzez Piotrekkks » 19 Gru 2018, 21:37

Ether_141 napisał(a):Wysłałem Ci prywatną wiadomość.

Nie pokazuje mi :d
Piotrekkks
 
Posty: 11
Rejestracja: 13 Gru 2018, 23:42
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Poszukuję Teamu do tworzenia

Postprzez Piotrekkks » 19 Gru 2018, 21:49

A dobra mam.
Piotrekkks
 
Posty: 11
Rejestracja: 13 Gru 2018, 23:42
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Poprzednia

Wróć do Praca

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości